Ekspertråd For Å Gjøre Nedlasting Av Musikk Enkelt!

Mange liker å laste ned musikk, og bransjen har utviklet seg de siste årene. Disse sangene kan lagres på forskjellige enheter, og det er både betaling per sang og abonnementstjenester tilgjengelig. Hvis du er ute etter å finne det beste stedet å laste ned noen flotte låter, kan du fortsette å lese denne artikkelen.

Hvis du leter etter en billig måte å laste ned musikk på, kan du prøve å bruke en gratis tjeneste i stedet for å laste ned. Tjenester som Pandora eller Slacker lar deg lytte til musikk fra hvilken som helst enhet. Du trenger ikke å lagre filene på telefonen eller nettbrettet; bare hør dem streame online.

Sjekk anmeldelser om et ukjent nettsted før du laster ned musikk fra det. Når du finner anmeldelser, fokuserer du på nettstedets sikkerhet og ikke bare nedlastingskvaliteten. Hvis du ikke finner noen, er det klokere å finne et annet nettsted å laste ned fra.

Et godt tips å bruke når du tenker på å laste ned musikk, er å begynne å bruke pandora radio. Pandora -radio kan være en fin måte å oppdage ny musikk som ligner på musikk du allerede liker. Du lager ganske enkelt en stasjon basert på en sang eller artist du liker, og den spiller av lignende musikk for deg.

Hold styr på sangene du har når du laster ned musikk. Det er ingen grunn til å betale for den samme sangen to ganger. Vanligvis lar de fleste nettstedene deg sjekke kjøpshistorikken din.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, må du betale ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket ditt.

For sikkerhets skyld kan du bare laste ned musikk fra nettsteder du kjenner og stoler på. Dette vil sikre at sangen ikke har noen form for virus i seg som kan føre til at datamaskinen din blir rotet eller at dine private data er åpne for kriminelle. Hold deg til nettsteder som Amazon eller iTunes som skanner filene de gir.

Et nettsted som tilbyr lovlig musikknedlasting vil vanligvis ikke ha et stort utvalg av tilpassede filer og mikser. Dette er fordi de distribuerer musikken fra anerkjente etiketter. Hvis nettstedet har et dusin versjoner av sangen du leter etter, er du sannsynligvis ikke på et lovlig nedlastingssted.

Prøv å registrere en konto hos en stor online musikkforhandler. Å få kontoer med noen populære som Amazon og iTunes kan gi deg tilgang til mange gamle og nye spor. Amazon har over 20 millioner sanger i databasen, mens iTunes har over 500 000 i databasen. Du vil sikkert finne noe du liker, og det å ha en konto kan gjøre kassen raskere. Du kan også få noen gode anbefalinger basert på dine tidligere kjøp.

Nå som du har funnet ut mer informasjon om nedlasting av god musikk, er det på tide å sette den i spill. Sørg for at du velger en tjeneste som overholder reglene og gir deg de beste alternativene for din nytelse. Å lytte til god musikk er en hyggelig hobby for mange mennesker, og tenk bare på alle sangene som venter på at du skal laste ned.

Få Mest Mulig Ut Av Musikknedlastinger