Ta Deg Tid Til Å Lære Om Nedlasting Av Musikk

Hva slags tips kan man finne om nedlasting av musikk? Er det en liste tilgjengelig som dekker alt det grunnleggende som jeg trenger å vite? Vil jeg kunne finne en enkelt artikkel som virkelig gir meg informasjonen jeg bare ikke finner andre steder? Ja, sjekk det nedenfor!

En rimelig måte å laste ned musikk på er å følge feeder fra populære nedlastingssteder for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlasting av musikk tilgjengelig daglig. Bare søk etter «gratis musikk» og en liste over gratis sanger og album vil bli listet opp for deg å laste ned.

En flott musikknedlaster du bør vurdere er Amazon MP3 -nedlasteren. Du kan kjøpe nedlasting av musikk på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Få mp3» på en sang du vil laste ned, og hvis nedlasteren ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste ned. Deretter åpnes den i programmet på systemet som åpner mP3 -er.

Sørg alltid for at du laster ned musikken din fra et lovlig nettsted. Hvis du laster ned musikk ulovlig, kan du bli utsatt for harde bøter. I mange tilfeller kan du bli bøtelagt med opptil $ 500 per sang. Artistene fortjener å få betalt for musikken de lager, så last ned bare lovlige kopier av sangene du liker.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som musikknedlasting. Ved å laste den ned kan du sette datamaskinen din i fare for virus og sette din personlige informasjon i fare.

For å være sikker på at musikken du vil laste ned passer inn i ditt månedlige budsjett, bør du vurdere å bruke et nettsted som krever et abonnementsgebyr, i stedet for et gebyr for hver nedlasting. Du kan budsjettere nøyaktig hvor mye penger du vil bruke på nedlastinger hver måned, og vet at du ikke kommer til å gå over det beløpet.

Ta alltid en sikkerhetskopi av musikkbiblioteket ditt. Å bygge opp et stort bibliotek med sanger kan spise mye av din tid og penger. Å miste alt etter å ha lagt ned alt det arbeidet kan være ødeleggende. Ikke avhengig av noe nedlastingsprogram som påstår at du kan laste ned alt i denne typen situasjoner. Sikkerhetskopier musikkbiblioteket til online lagring eller ekstern harddisk.

Hold deg til pålitelige nettsteder for nedlasting av musikk. Det største problemet med upålitelige nettsteder er at de kan inneholde virus, men du kan også sette deg selv i fare hvis du laster ned musikk fra et mindre respektabelt nettsted. Ta deg tid til å undersøke et nettsted før du laster ned for å sikre at det er både trygt og lovlig å bruke.

Noen ganger har vi så mange spørsmål at det kan være vanskelig å finne alle svarene på ett sted. Heldigvis har denne artikkelen gitt deg ekspertråd som bare ikke finnes andre steder. Bruk hvert tips for å sikre den beste opplevelsen neste gang du laster ned musikk.

Få Mest Mulig Ut Av Musikknedlastinger