Vet Akkurat Hva Du Bør Vite Om Nedlasting Av Musikk

Det er morsomt å laste ned musikk og få favorittene dine på den bærbare enheten eller datamaskinen. CDer kan bli dyre raskt, men du kan spare mye penger hvis du bare laster ned de enkelte musikksporene du vil ha. Når du laster ned musikk, er det nyttig å ha noen tips å følge. Nedenfor finner du noen av de beste rådene på nettet.

En flott musikknedlaster du bør vurdere er Amazon MP3 -nedlasteren. Du kan kjøpe nedlasting av musikk på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Få mp3» på en sang du vil laste ned, og hvis nedlasteren ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste ned. Deretter åpnes den i programmet på systemet som åpner mP3 -er.

Vurder å bli med på et online forum for musikkentusiaster. Mange vil dele nedlastningene sine gratis. Dette lar deg utforske forskjellige sjangre musikk eller den siste cd -en fra en kjent artist uten å forplikte mye tid eller penger til oppgaven, noe som gjør det lettere å bygge biblioteket ditt med en eklektisk blanding av låter.

Hvis du er bruker av Apple -produkter, vil du sjekke iTunes for å laste ned musikk. Nedlastinger fra iTunes gir deg en sømløs musikkopplevelse på Mac, iPhone og iPad. Du trenger ikke å bekymre deg for konverteringer eller hvor du skal laste ned musikken igjen, da alt vil være riktig i økosystemet du er vant til.

Hvis du leter etter ny musikk å laste ned, bør du vurdere å besøke nettsteder som gir musikk fra kommende artister. Disse musikksidene tilbyr sangspor pluss anmeldelser fra lyttere som har lyttet til dem gjennom streaming. Dette er en god måte å legge til god musikk i samlingen din som ikke er i mainstream ennå.

Prøv å bare shoppe musikk av og til. Med nedlasting av musikk så lett tilgjengelig, kan det være plagsomt lett å bruke for mye og miste spenningen for musikk. Prøv å handle musikk bare en gang i måneden eller så. Frem til da, lag en liste over sanger du liker og band du vil høre mer fra.

Sørg for at du har bredbåndstilkobling hvis du laster ned musikk på nettet. Hvis du har en oppringt tilkobling, vil nedlastingen gå mye tregere, og filene vil ta en evighet å overføre. Så hvis du vil nyte musikken din med en gang, er en bredbåndstilkobling veien å gå.

Når du laster ned gjennom node -til -node -nettverk, må du leke med innstillingene dine til du får gode resultater. Selv om de kan virke komplekse og over hodet ditt, kan du finne forklaringer på hva disse innstillingene gjør på nettet, noe som gjør prosessen med å justere dem mye enklere. Jo mer du fikler, desto bedre kan nedlastingene dine bli.

Nå vet du hvordan du utvikler et flott musikkbibliotek. Husk de gode tipsene du nettopp har funnet i denne artikkelen. Se gjennom dem og nyt denne nye metoden for å lytte til musikk.

Få Mest Mulig Ut Av Musikknedlastinger